MAKSAK

MALAYSIA

MAJLIS KEBAJIKAN DAN SUKAN

ANGGOTA-ANGGOTA KERAJAAN

MALAYSIA

LAIN-LAIN

KALENDAR MAKSAK MALAYSIA 2020

**Tertakluk kepada pindaan.

INFO BULETIN

FACEBOOK LIVE FEED

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

#maksakmalaysia

Instagram Live feed

MBPJ yang telah mewakili Selangor di Tarian Rakyat Festival Kesenian MAKSAK Malaysia 2017 telah dinobatkan sebagai Juara. Manakala Roslina Idrus telah dipilih sebagai Penari Terbaik Wanita (Tarian Rakyat). Tahniah admin ucapkan. #MaksakMalaysia #MaksakSelangor ...

30 1

Our national player. Nak shooting pun boleh senyum. #maksakmalaysia #maksakgames2020 #netball ...

99 0

Kenangan pada tahun 2019❤❤❤ #bowling #sarawak #2019 #memories #champion #maksakmalaysia #teamselangor ...

49 0

Squad ready korban day.😬💪🐂 Repost from carnivoranmongooserugby using RepostRegramApp - Ready for tomorrow!! Pray for us💪💪💪 #maksakperak #maksakmalaysia ...

116 0

Yeayyy kami juara lawn bowls fours wanita maksak m'sia. #maksakmalaysia #johorjohanfourswanita #Luaskankuasamu #johorboleh #maksakmalaysia2015 #perlis ...

4 0

Done today.. Tq zaradyni.co utk baju yang soo maniss... #maksak2019 #maksakmalaysia #maksak #kategoriasliwanita #mpsj #teamselangor #megamendung ...

51 2

Detik² indah bergelar Juara NYANYIAN LAGU ASLI KATEGORI WANITA dan sekaligus mendapat tempat ke tiga bagi keseluruhan nyanyian lagu asli! #maksak2019 #maksakmalaysia kemenangan yang sangat tidak diduga.. Kerana pesaing nya bukan calang².. Alhamdulilah.. Allah maha besar!! Tuah lagu berjudul #megamendung yang membawa saya menjadi juara! Lagu ini bukan lah lagu yang mudah bagi saya..akan tetapi.. Berkat doa dan usaha keras akhirnya membuahkan hasil yang manis.. Ribuan terima kasih pada cikgu yang ikhlas memberikan ilmu nya acik Asma Loma bukan sahaja menjaga teknik nyanyian.. Beliau juga sentiasa memantau kesihatan saya.. Terharunya.. dan pak deris juga sudi luangkan masa walaupun cuma seketika sahaja utk mendapatkan komen dr beliau dan memberikan tips dalam nyanyian... Juga di bantu oleh kakak kesayangan sy Elifa E'dreez yang sentiasa memberi motivasi dan kata2 semangat sebelom saya bertanding.. Juga along Adie Asraf Tan yang sentiasa support.. Memberi guide teknik lenggok asli.saya amat² menghargai anda semua! . Terima kasih pada semua yang terlibat.. Yang memberi ruang saya bertanding tahun ini.. Yang percaya pada bakat saya.. Yang menyokong.. Yang mendoakan akan kejayaan ini.. Alhamdulilah tak terkata saat nama disebut sebagai juara.. Bagaikan bermimpi..ini adalah pertama kali bergelar juara setelah beberapa kali menceburkan diri dalam pertandingan #maksak ini. Tidak lupa juga buat bonda.. yang sentiasa mendoakan anak mu ini.. Terima kasih mama.. 😢 Berkat doamu anak mu berjaya.. Untukmu #selangor.. Ini adalah sejarah yang manis utk di kenang.. Membawa nama Selangor.. Bukan lah satu perkara yang ringan..alhamdulilah rezeki berpihak pada #teamSelangor hari ini.. Alhamdulilah!! Terima kasih Allah!! Allahhuakbar!! 😭. #maksak2019 #maksakmalaysia #maksakselangor ...

77 28

TEAM SABAH ESPORTS ( FIFA20 & TEKKEN 7 ) 🔵🎮 _ #vscocam #vscomalaya #vscocaptures #igersmalaya #igersabah #igersjoho #ig_malaya #teamsabah #maksaksabah #maksakmalaysia #maksak2020 #fifa #fifa20 #tekken #tekken7 #mydin #penang #malaysia ...

53 0

The killer ❤️💛💊 #teamselangormaksak #maksakmalaysia #champion🥇 #2019 ...

345 9

#TeamKugiranMAKSAKSabah competing today! Good luck kamurang! hafifi_horace and kaka2 cantik. Go SABAH! #MAKSAKMalaysia #nubornmusic #inilagidope #nbmfamily ...

91 4

I did my own makeup today! Plus the headgear. I badly need you Abang Faiz. 😭 Let’s just pray that this head wouldn’t fall head over heels. 💪🏼#maksakMalaysia #asli ...

160 12

ALHAMDULILLAH. Yang penting banyak saya belajar 🙏🏼 This is for you SABAH. 😘 #maksakMalaysia #nyanyianlaguasli ...

119 25

Berpeluang bergambar bersama idola Atlet Kebangsaan Malaysia acara Lompat Kijang, Hakimi Ismail. Berapa tahun punya impian nak jumpa bergambar bersama, Alhamdulillah berpeluang jugak malam ni. Banyak belajar step Hakimi dari YouTube je 🤣. #IdolaTerox #LompatKijang #TripleJump #MAKSAKMalaysia #MAM2018 #MAMKitaPunya #12092019 ...

71 2

Goodbye Kuantan . Goodbye Team Maksak Selangor. 👋🏻🏃🏻‍♂️❤️💛 #maksakmalaysia #maksak2018 ...

164 10

Kita Persiapkan bukan utk hari ini tetapi Kita Persiapkan pada masa akan datang, sementara latihan jabatan ditunda maka latihan kendiri perlu dilakukan bagi memastikan stamina tidak menjejaskan rentak nanti. #cardioworkouts #coreworkout #armyworkout #maksakmalaysia #coachinglife #worksmartnothard #kitajagakita #kitabelummenang #patuhisop ...

11 0

HUBUNGI KAMI

HUBUNGI KAMI